BIELMAR
Nasi Ambasadorzy

Monika Ignaciuk
Dyplomowany Mistrz Cukiernictwa i doświadczona cukiernik. Przez lata działalności w branży wyspecjalizowała się w kreowaniu, wdrażaniu i popularyzacji produktów dla rynku lodziarskiego, cukierniczego i gastronomicznego. Od 13. lat spełnia się jako mentor i coach dla profesjonalnych gastronomów oraz cukierników.
Umiejętności wytwarzania lodów, pralin, ciast i deserów doskonaliła dzięki wielu szkoleniom w firmach wiodących dostawców. Ukończyła liczne staże zagraniczne m.in. w Niemczech i Włoszech, oraz renomowaną szkołę gotowania Espaisucre w Barcelonie.

Wojciech Harapkiewicz
Jeden z najbardziej rozpoznawalnych Szefów Kuchni w Polsce. Mistrz kuchni polskiej. Swoje doświadczenie zdobywał również w europejskich hotelach i restauracjach. Miał zaszczyt gotować dla trzech polskich prezydentów, Dalajlamy XVI, Króla i Królowej Belgii oraz w Europarlamencie. Laureat prestiżowych nagród kulinarnych.
